Elo, w zwiazku z tym ze doszlo sporo osob, a ja ostatnio mam maly kontakt z klanowiczami (nie tylko tymi nowymi) to chcialbym was troche lepiej poznac. Glownie chodzi mi o to czym Sie interesujecie, oraz do jakiej obecnie szkoly chodzicie, ewentualnie Do jakiej macie isc zamiar.
Zapraszam wszystkich do wypowiadania sie! Moze sie dowiem czegos ciekawego .
Ja poki co zbieram pieczarki w anglii, by naruchac £ xD. pisze z fona wiec sorry za ewentualne bledy.
Pozdro Mordeczki ;D.
jestem Damian z Wroclawia, pracuje w amazonie - składam kartony i wjebuje do nich produkty, interesuje sie tak wszystkim po trochu - troche grami, komputerami, nowinkami technicznymi, troche autami na LPG, od niedawna motocyklami ROMET - planuję zakup, interesuje sie tez meteorologią, uprawą roli (działki), lubie polskie seriale komediowe z dawnych lat (kiepscy, graczykowie, rodzina zastepcza itp) ale nowsze tez ogladam. To chyba tyle
Nazywam się Michał, po wakacjach idę do 3 klasy gimnazjum. Po gimnazjum wybieram się do szkoły informatycznej, ponieważ bardzo interesuję się komputerami i trochę znam się na nich . Bardzo lubię grać w piłkę. Od dawna interesuję mnie firma Rockstar Game, która produkuję gry z serii GTA. Również interesuję się motoryzacją. To tyle
Nazywam się Mateusz. Mam 11 lat. Interesuję się komputerami, serią GTA, nagrywaniem na YouTube.
Chodzę do 4 klasy.
Jestem wielkim fanem gry Grand theft auto: Vice city.
Lubię grać w piłkę nożną, choć nie jestem w niej dobry.
Yo, z tej strony Cement z województwa Lubuskiego. Mam 12 ( rocznikowo 13 ;p) lat i chodzę do 6 klasy podstawówki. Do gimbazy przechodzę ze średnią 5.2 ( kujonek xD). Interesuję się rapem, głownie G-Funk'iem z Compton. Słucham go od piątego (!) roku życia, nawet po kilka godzin dziennie. Ponadto uwielbiam różnego typu sporty. Często grywam w piłkę ręczną ( którą trenuję), kosza. Uprawiam też po części lekkoatletykę ( noga to już przereklamowana fraszka). Wyeliminowałem oglądanie TV na cele sportowe i granie w LU. Nie toleruję rasizmu i ogólnie nietolerancji - jedno zaprzecza drugiemu, ale tak jakoś wyszło... Lubię też sztukę aktorską.
Co do zakończenia i podsumowania: nie będę pisać "to tyle", bo to nie wszystko ;d.
To jest taka mała cząstka mnie wklejona w tekst.
Pozdrawiam, Cement.
Edytowane przez Cement dnia 07-07-2015 17:26
Cóż, jestem Konrad ze Szczecina, lat 16. Interesuję się informatyką i piłką nożną, sam gram w Odrzance Radziszewo na bramce i nawet dobrze idzie . Po wakacjach idę do pierwszej klasy LO na profil matematyczno-politechniczny ze średnią 4.5. Lubię sobie w wolnym czasie pograć w głównie gry od R* - nie tylko GTA. Słucham rocka, alternatywy, metalu i innych rzeczy, które wpadną w ucho.
Z takich podstawowych informacji to tyle
EDIT: Plus skok wzwyż, który mi tam jakoś idzie
Edytowane przez Vandi dnia 18-06-2015 19:41