Autor |
RE: Usprawiedliwienia |
*Larry Super Administrator
|
Dodane dnia 05-08-2015 21:39 |
|
|
Idę na urlop w okresie od 7 Sierpnia do 23 Sierpnia, istnieje możliwość jego przedłużenia. Będą jakieś ważne sprawy, lub do podjęcia ostateczne decyzję, to napisać mi na GG, jak wbije to odpiszę. Pewne wytyczne swoim współpracownikom już podałem, więc na pewne sprawy moja zgoda jest, to tak nawiasem. Pozdrawiam!
Szef Wszystkich Szefów |
|
Autor |
~Glaca Użytkownik
|
Dodane dnia 28-08-2015 14:00 |
|
|
Witam.
Wybaczcie, że mnie nie było. Miałem format komputera, lekką modernizacje kompa. GTA 3 nie działa związku z tym chciałbym się wypisać z dywizji LU. Za to VC działa i SA działa i byłbym chętny na dywizje SAMP i dalej działać na VCMP. Mam nadzieje że zrozumiecie mój problem. |
|
Autor |
~Piterus Użytkownik
|
Dodane dnia 28-08-2015 17:49 |
|
|
Prawdopodobnie nie będzie mnie na dzisiejszym spotkaniu bądź spóźnię na nie. Powód: nauka jazdy. |
|
Autor |
*eXe^ Super Administrator
|
Dodane dnia 28-08-2015 18:21 |
|
|
Witam.
Wybaczcie, że mnie nie było. Miałem format komputera, lekką modernizacje kompa. GTA 3 nie działa związku z tym chciałbym się wypisać z dywizji LU. Za to VC działa i SA działa i byłbym chętny na dywizje SAMP i dalej działać na VCMP. Mam nadzieje że zrozumiecie mój problem.
Podobno lepiej późno niż wcale... Fajnie, że się pokazałeś. Myślę, że naprawienie GTA3 to kwestia chęci. Najprawdopodobniej dostaniesz jeszcze jedną szansę, ale będziemy Ci patrzeć na ręce.
Będziesz musiał się wykazać aktywnością w VC-MP i być może SA-MP (w szczególności na spotkaniach). Myślę, że nie polecisz w chuja z nami i pokażesz, że ci zależy na członkostwie w =DS=.
Prawdopodobnie nie będzie mnie na dzisiejszym spotkaniu bądź spóźnię na nie. Powód: nauka jazdy.
Nie ma problemu, miłej jazdy życzę.
Usprawiedliwione.
|
|
Autor |
~Vandi Użytkownik
|
Dodane dnia 29-08-2015 00:35 |
|
|
Nie było mnie na spotkaniu, bo nie było mnie o tej porze w.domu.
@Usprawiedliwione
///eXe^.
Edytowane przez eXe^ dnia 29-08-2015 13:24 |
|
Autor |
*Szachu Użytkownik
|
Dodane dnia 01-09-2015 14:52 |
|
|
Nie było mnie na spotkaniu , ponieważ byłem daaaaaleko poza domem
@Usprawiedliwione.
///eXe^
Aha , i jeszcze jedno ... prawdopodobnie od 2 września może mnie trochę długo nie być ( na początku na sto pro będą jakieś kartkówki/klasówki/cokolwiek , więc będę musiał wszystko poprzypominać ). Jak mnie nie będzie dłużej niż tydzień , to proszę , aby mnie zawieszono do czasu mojego powrotu , jeszcze raz przepraszam
EDIT2 Ale możliwe , że będę uczestniczył na spotkaniach
Edytowane przez eXe^ dnia 30-08-2015 17:35 |
|
Autor |
|
Dodane dnia 01-09-2015 15:02 |
|
|
Aha , i jeszcze jedno ... prawdopodobnie od 2 września może mnie trochę długo nie być ( na początku na sto pro będą jakieś kartkówki/klasówki/cokolwiek , więc będę musiał wszystko poprzypominać ). Jak mnie nie będzie dłużej niż tydzień , to proszę , aby mnie zawieszono do czasu mojego powrotu , jeszcze raz przepraszam
EDIT2 Ale możliwe , że będę uczestniczył na spotkaniach
Rozumiemy, aczkolwiek wszyscy grali już za czasów szkoły i nawet w klasach maturalnych, czy jakichś innych końcowych i zawsze trochę czasu przy weekendzie dało się znaleźć. No mam nadzieję, że będziesz wbijał na spotkania, bo to podstawa, powodzenia .
|
|
Autor |
*Szachu Użytkownik
|
Dodane dnia 19-09-2015 12:20 |
|
|
Przepraszam , że nie byłem na spotkaniu klanowym VCMP , ale moje pozaszkolne zajęcia dodatkowe odbyły się nie w czwartek , a w piątek , do tego od 19 do 20:30. Postaram się to odpracować w następnym spotkaniu klanowym )
Usprawiedliwione, Larry
Edytowane przez Larry dnia 20-09-2015 15:01 |
|
Autor |
*Cement Użytkownik
|
Dodane dnia 09-10-2015 21:54 |
|
|
Nie było mnie na Spotkaniu Klanowym #2 w SA-MP, ponieważ nie było mnie w domu we wczesnowieczornych godzinach.
eXe^: Usprawiedliwione.
Edytowane przez eXe^ dnia 09-10-2015 22:56 |
|
Autor |
*Szachu Użytkownik
|
Dodane dnia 09-10-2015 21:55 |
|
|
Nie mogłem być na spotkaniu z powodu odbywającej się o godz. 19 mszy za moją zmarłą ciocię ( rocznica śmierci ) , a później przyjmowaniu rodziny na ciasto (czyli w tym czasie wejść na komputer NIE MOGŁEM). ;/
eXe^: Usprawiedliwione.
Edytowane przez eXe^ dnia 09-10-2015 22:55 |
|
Autor |
|
Dodane dnia 16-10-2015 13:26 |
|
|
Nie będzie mnie na dzisiejszym SK#8, ponieważ tak jak Bania:
Normalnie miałbym wyjebane, ale wraca mój dobry ziomek z Anglii, którego 2 lata nie widziałem, pozdro.
Usprawiedliwione, Larry
Edytowane przez Larry dnia 16-10-2015 19:42 |
|
Autor |
~Ramona Użytkownik
|
Dodane dnia 19-10-2015 18:51 |
|
|
Witajcie
nie grałem ostatnio zbytnio, powodem było zepsute Wi-Fi w lapku, ale jakoś ogarnelem co jest problemem i już działa. przepraszam za zerową aktywność na serwerze i str. obiecuję poprawę jeśli tylko dacie mi drugą szansę bo wiem ze jestem już bliski wywalenia
Jeśli pojawisz się na najbliższym Spotkaniu Klanowym #7 w LU i będziesz aktywny na serwerze LU-DM oraz stronie klanowej, to dam Ci szansę - Larry
Edytowane przez Larry dnia 19-10-2015 19:08 |
|
Autor |
*ermaccer Użytkownik
|
Dodane dnia 23-10-2015 22:15 |
|
|
Nie było mnie dziś na spotkaniu LU z powodu braku prądu w godz. 19-21:28.
Usprawiedliwione, eXe^.
Ty nie miałeś prądów, my mieliśmy jednego laggera mniej .
Oczywiście żart, życzę Ci byś mógł wbić na każde Spotkanie.
Edytowane przez eXe^ dnia 23-10-2015 22:41 |
|
Autor |
*Bezix Użytkownik
|
Dodane dnia 07-11-2015 12:03 |
|
|
Nie mogłem być wczoraj na spotkaniu SA:MP, ze względu na konieczność pomocy z laptopem mojemu ojcu, który mieszka kilka ulic dalej.
Usprawiedliwione, eXe^.
Edytowane przez eXe^ dnia 07-11-2015 13:06 |
|
Autor |
*Cement Użytkownik
|
Dodane dnia 13-11-2015 17:02 |
|
|
Nie będzie mnie na Spotkaniu Klanowym #9 w VC-MP z powodu niedziałającego komputera.
Najprawdopodobniej nie będzie mnie też w najbliższym tygodniu, ale postaram się pojawić na Spotkaniu w LU. To wszystko zależy, czy uda mi się naprawić kompa.
Cement zostaje wysłany na URLOP, dopóki nie będzie miał naprawionego kompa, co jest z góry Usprawiedliwione, Larry
Edytowane przez Larry dnia 24-11-2015 19:01 |
|
Autor |
~rwwpl Użytkownik
|
Dodane dnia 19-11-2015 17:06 |
|
|
Elo. Nie będzie mnie na spotkaniu lu, ponieważ już się z kimś umówiłem Przy okazji nie będę obecny przez 2 tyg.
Usprawiedliwione, Larry
Edytowane przez Larry dnia 19-11-2015 17:33 |
|
Autor |
*Bezix Użytkownik
|
Dodane dnia 20-11-2015 21:35 |
|
|
Grrr, jak na złość znów nie mogłem wbić na spotkanie. Ale to już głównie z mojej głupoty, bo zbytnio zająłem się rysowaniem ( ostatnio często to robię ) i nie zwróciłem uwagi na czas.
Usprawiedliwione, Larry
Edytowane przez Larry dnia 22-11-2015 12:43 |
|
Autor |
*Szachu Użytkownik
|
Dodane dnia 10-12-2015 21:06 |
|
|
Prawdopodobnie spóźnię się na Misje. Powodem są zajęcia dodatkowe, które kończą się o 19:45.
Usprawiedliwione, Larry
Nie będzie mnie prawdopodobnie do stycznia na spotkaniach itp. Powodem jest zasilacz, który postanowił mi spalić większośc podzespołów. PS i tak miałem zamiar je zmienić lol
Edytowane przez Larry dnia 27-11-2015 19:06 |
|
Autor |
~Vandi Użytkownik
|
Dodane dnia 10-12-2015 23:43 |
|
|
Nie zjawie się na jutrzejszym spotkaniu, powód: mam po prostu inne plany na piątek
Usprawiedliwione, eXe
Edytowane przez eXe^ dnia 11-12-2015 07:46 |
|
Autor |
~Piterus Użytkownik
|
Dodane dnia 11-12-2015 20:44 |
|
|
Omby. Nie było mnie równo o 20, gdyż przeciągnęła mi się jazda na prawo jazdy i spóźniłem się jakieś 15, max 20 min. Nikogo już wtedy nie było.
Usprawiedliwione, Larry
Edytowane przez Larry dnia 11-12-2015 21:03 |
|