Ponieważ po powrocie z urlopu wracam do pracy nad aktualizacją naszego serwera SAMP, chciałbym usłyszeć od Was moc propozycji lub zapytań względem serwera. Chcę dowiedzieć się od Was, co chcielibyście widzieć na serwerze, czego Wam najbardziej brakuje, być może chcecie przenieść niektóre rozwiązania z aktualnego serwera na nowy? Mam nadzieje, że będziecie w tym temacie odpowiadać często i gęsto, ponieważ to Wy najlepiej wiecie co na serwerze być powinno.
Ja ze swojej strony będę tutaj często zaglądał i odpowiadał na zapytania oraz propozycje, wykładał, które są możliwe, a które nie do realizacji. Jeśli będziecie aktywni, serwer będzie mógł o wiele szybciej stanąć na nogi
Wpieniają mnie skrzynie z broniami, mało amunicji kupuje się za pierwszym razem, i jak ktoś zaatakuje, musisz pół godziny czekać aż skrzynka się zrespi ponownie, lepiej dodać /bronie, jak najtaniej i jak najwięcej ammo (1k pocisków minimum).
Fox napisał/a:
Wpieniają mnie skrzynie z broniami, mało amunicji kupuje się za pierwszym razem, i jak ktoś zaatakuje, musisz pół godziny czekać aż skrzynka się zrespi ponownie, lepiej dodać /bronie, jak najtaniej i jak najwięcej ammo (1k pocisków minimum).
Proponowanym przeze mnie rozwiązaniem jest wprowadzenie osobistej broni (raz kupiony pistolet pozostaje przypisany do gracza tak długo, aż go zużyje - bez względu na wyjście gracza z gry czy przerwy w pracy serwera). Amunicja również będzie zapisywana przez serwer. Będzie możliwa do zakupienia w sklepie z broniami, ale także na tzw. "życzenie", poprzez komendę /ammo możliwej do użycia w dowolnym miejscu na mapie (wyłączając areny).
Edytowane przez Genesis dnia 01-05-2016 15:28