Autor |
San Fierro FIGHT NIGHT |
*Genesis Użytkownik
|
Dodane dnia 07-12-2015 22:02 |
|
|
Witam wszystkich gorąco i zapraszam do udziału w turnieju boksu dywizji SA-MP, która pozwoli wyłonić najlepszego Mordojebcę dywizji naszego klanu. Aby turniej ruszył potrzebuję przynajmniej 5 OCHOTNIKÓW, którzy zdecydują się na podjęcie walki. Turniej rozgrywać będziemy systemem ligowym (podobnie jak TWL, AK League czy Shotgun League). Walki odbywać się będą późnymi wieczorami (godziny takie jak 21:30, 22) z zapowiedzianymi uprzednio spotkaniami w zgodzie z porozumieniem pomiędzy zawodnikami a mną, organizatorem. Walki rozgrywane będą na specjalnej, przygotowanej na potrzeby wydarzenia arenie i będą one nagrywane, zaś materiały z walk ukazywać się będą na YouTube.
W wydarzeniu, jak wszędzie, panują pewne zasady. Oprócz standardowych wymienionych w regulaminie klanu Desert Storm panują tu dodatkowe normy zachowań. To co najważniejsze - styl walki wybieracie na chwilę przed walką, bez konieczności informowania o nim nikogo, nawet rodziny. A może być to: BOKS, KUNG-FU, GRAB KICK. Każda walka składa się z 6 rund po 50 sekund. Ilość HP na starcie jest jeszcze nie zdefiniowana, wciąż trwa badanie w tym zakresie, aby turniej był jak najatrakcyjniejszy dla oka.
* eXe^
* Cement
* Larry
* Piterus
Zapisujecie się pod tym tematem do 23:59, 13.12.2015. Czas, start!
Edytowane przez Larry dnia 12-12-2015 10:06 |
|
Autor |
RE: San Fierro FIGHT NIGHT |
*eXe^ Super Administrator
|
Dodane dnia 07-12-2015 22:19 |
|
|
Widzimy się na ringu.
|
|
Autor |
*Cement Użytkownik
|
Dodane dnia 08-12-2015 14:46 |
|
|
eXe^ napisał/a:
Widzimy się na ringu.
Otóż to,
Edytowane przez Cement dnia 08-12-2015 14:47 |
|
Autor |
*ermaccer Użytkownik
|
Dodane dnia 08-12-2015 15:06 |
|
|
Nie wiem czy się zapisać btw
Klikaśny Klik |
|
Autor |
*Larry Super Administrator
|
Dodane dnia 08-12-2015 20:24 |
|
|
Tak, tak będziemy się widzieć
Szef Wszystkich Szefów |
|
Autor |
~Piterus Użytkownik
|
Dodane dnia 12-12-2015 07:52 |
|
|
Widzimy się na ringu
Edytowane przez Piterus dnia 12-12-2015 07:58 |
|
Autor |
*Genesis Użytkownik
|
Dodane dnia 15-12-2015 15:24 |
|
|
Liczba uczestników zapisanych jest tak żałośnie mała, że na ringu się nie zobaczymy. Naprawdę, te 5 graczy to było już takie naciągane minimum. Pozdrawiam wszystkich gorąco i do zobaczenia na innym evencie, który być może osiągnie wymaganą uczestników
|
|
Autor |
|
Dodane dnia 15-12-2015 19:16 |
|
|
Jak się tak będzie działo, to po prostu nie będzie nic organizowane, skoro ludzie nie chcą, to na siłę będziemy organizować? Zarząd chce dobrze, żeby się coś działo, ale ludzie widocznie nie chcą, wiadomo nikt nikogo nie będzie zmuszał do niczego...
Szef Wszystkich Szefów |
|
Autor |
*Bezix Użytkownik
|
Dodane dnia 16-12-2015 12:28 |
|
|
Ja mógłbym się dołączyć, tylko przypomnijcie mi komendę na zmianę stylów. |
|
Autor |
~Piterus Użytkownik
|
Dodane dnia 16-12-2015 14:38 |
|
|
Bez sensu już. Widać nawet po 2v2 jakie zainteresowanie. Nie to nie. |
|
Autor |
*Bezix Użytkownik
|
Dodane dnia 16-12-2015 14:42 |
|
|
To w takim razie mniejsze eventy albo po prostu coś jednorazowego, jak misja klanowa chociażby.
Edytowane przez Bezix dnia 16-12-2015 14:42 |
|
Autor |
~Vandi Użytkownik
|
Dodane dnia 16-12-2015 17:54 |
|
|
Eventy mimo chęci zarządu, nawet jeśli wszystko byłoby dopięte na ostatni guzik, a teraz ze słabnącą frekwencją na serwerach i spadkiem liczebności klanu, niestety ale nie mają racji bytu! Nie mówie przez to że pomysł był zły, ba - bardzo dobry, ale zainteresowanie też spada gdy jest ich dużo. |
|
Autor |
|
Dodane dnia 16-12-2015 19:17 |
|
|
Jeśli się ludzie nie wezmą, (ze mną i eXe nie ma problemu z graniem meczy), to turniej przepadnie, jak boks, bo termin wygaśnie i tyle bedzie z tego wszystkiego...
Szef Wszystkich Szefów |
|
Autor |
*Bezix Użytkownik
|
Dodane dnia 17-12-2015 13:17 |
|
|
Tuż to ja mówię, że mogę się zgłosić, nie chce mi się obrazka wstawiać. Tylko przypomnij mi ktoś tę komendę. :| |
|
Autor |
*Fox Użytkownik
|
Dodane dnia 27-12-2015 11:49 |
|
|
Z początku planowałem się zgłosić, jednak rzadko wytrzymuję do 22 |
|