Imię:Adrian
Nick:Adixxon
Dywizja do której chcesz dołączyć :LU,SAMP(kiedy kupie nową płytkę)
Ile grasz w VCMP/LU/SAMP wraz z przerwami: W lu gram od ponad miesiąca a w samp ogólnie na różnych serwach ponad rok
Ile spędzasz czasu na grze obecniekoło 2 godz dziennie (zależy od dnia)
Jakie techniki umiesz: miałem kilka klanów na MTA i na SAMP najdłużej byłem w MTA w mojej ekipie NRG500 ponad pół roku.
Poprzednie klany:NRG500
Poprzednie nicki:NIT
Kontakt GG:55570817
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś:Wybrałęm go dlatego że szukam ogarniętego klanu i mam nadzieję że trafiłem w dziesiątkę
Nie mam co do Twojej osoby żadnych zastrzeżeń. Znam Cię w miarę, grałem już z Tobą poprzedniej jesieni na LU-DM, gdzie to zniknąłeś od tamtego czasu, aż do niedawnego powrotu. Mam nadzieję, że teraz będziesz regularnie (jak przez ostatnie dni) wbijał na LU-DM/stronę i nie będzie to krótki okres a zostaniesz z naszą ekipą na długi czas.
Jestem na tak (dywizja LU), a do SA-MP cię weźmiemy jak ogarniesz płytkę i będzie ci hulać, pozdro .
No widziałem Cię dwa razy na serwerze, z tego co zauważyłem to ogarnięty z Ciebie chłopak, jak na 12 lat, to jest dobrze. Coś w to LU już grasz, z zachowaniem w miarę u Ciebie, więc myślę, że można Ci dać szanse i nie znikniesz po paru dniach, jak inni przed Tobą, bo drugiej szansy nie dostaniesz, to mówię od razu, graj regularnie, udzielaj się na stronie, wbijaj na Spotkania Klanowe, a będzie dobrze. Wziąwszy pod uwagę wypowiedzi powyższych osób przyjmuję Cię do dywizji LU, a z dywizją SA-MP poczekamy. Witam w klanie =DS=!