Autor |
Podanie do klanu by Ramona |
~Ramona Użytkownik
|
Dodane dnia 16-08-2015 23:18 |
|
|
Imię: Grzegorz.
Nick: Ramona.
Dywizja do której chcesz dołączyć (VCMP/LU): Chciałbym dołączyć do dywizji LU.
Ile grasz w VC-MP/LU wraz z przerwami: Na LU gram parę dni, jednak mój ziom Cement opowiadał mi wiele o tym multiplayerze, mam nadzieję, że baardzo krótki staż nie będzie stanowił problemu z ewentualnym przyjęciem
Ile spędzasz czasu na grze obecnie: 6h tygoniowo, najwięcej w weekendy
Jakie techniki umiesz (VCMP): -
Poprzednie klany: -
Poprzednie nicki: -
Kontakt GG: 53322414
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aś: Cement wiele mi opowiadał o tym klanie, mówił, że jest super. Po zagraniu w LU też to stwierdziłem. Klanowicze są bardzo mili, fajnie się z nimi gra ( nie licząc pojedyńczych graczy z =DS=).
Chciałbym też dodać, że mały staż nie oznacza małej wiedzy, może jedynie brak doświadczenia.
|
|
Autor |
RE: Podanie do klanu by Ramona |
*HARDKOR Użytkownik
|
Dodane dnia 16-08-2015 23:28 |
|
|
Ja jestem zdecydowanie na TAK. Kolega zdecydowanie ma zapał do gry i szybko uczy się podstawowych umiejętności rozgrywki w LU. W dodatku jest miły i spokojny, nie przejmuje się, że na razie jest "fragiem" i myślę, że szybko wespnie się na wyżyny i będzie nas kosić. ) |
|
Autor |
*Cement Użytkownik
|
Dodane dnia 16-08-2015 23:33 |
|
|
Jestem na TAK. Znam Ramonę bardzo długo i wiem, że jest w porządku . Jak coś - ręczę za niego.
|
|
Autor |
*eXe^ Super Administrator
|
Dodane dnia 16-08-2015 23:45 |
|
|
Z przeszłości wiem, że przyjmowanie graczy o krótkim stażu zawsze kończyło się klapą (co wcale nie oznacza, że tak musiało by być tym razem), jednak pograj z 2-3 tygodnie i pokaż tym samym, że Ci zależy na graniu i że nie odejdziesz po 2-3 dniach, albo znikniesz jak niektórzy przyjęci po tak krótkim okresie grania.
Jeśli te najbliższe 2-3 będę Cię widywał na serwerze, oraz stronie oznaczać to będzie, że Ci zależy a wtedy do zaakceptowania Twojego podania będzie bardzo blisko .
W tym czasie pokaż się z jak najlepszej strony, by klanowicze mogli Cię ocenić pozytywnie.
Wrócę do tego podania za 2-3 tygodnie, zamykał go nie będę bo każdy ma prawo głosu i wyrażenia swojego zdania.
Mam nadzieję, że to zrozumiesz moją decyzję.
Pozdrawiam, eXe^.
|
|
Autor |
~Ramona Użytkownik
|
Dodane dnia 17-08-2015 01:45 |
|
|
Rozumiem eXe^
|
|
Autor |
*Genesis Użytkownik
|
Dodane dnia 17-08-2015 13:59 |
|
|
Z przeszłości wiem, że przyjmowanie graczy o krótkim stażu zawsze kończyło się klapą
Właśnie, taki Genesis na przykład. Przyszedł i na drugi dzień podanie złożył, i popatrzcie co z niego wyrosło...to jest kurwa brak słów.
Jestem na tak, choć oceniam tylko po tym co widzę w tym temacie. Ufam Cementowi, obym się nie przejechał |
|
Autor |
*Cement Użytkownik
|
Dodane dnia 17-08-2015 14:08 |
|
|
Genesis napisał/a:
Ufam Cementowi, obym się nie przejechał
Przejechać się? Na mnie? Żaaartujesz chyba...
|
|
Autor |
*Szachu Użytkownik
|
Dodane dnia 17-08-2015 21:58 |
|
|
Trochę za krótko z tobą grałem , jak jutro będę na serwie i z tobą troszkę pogram oddam głos |
|
Autor |
~rwwpl Użytkownik
|
Dodane dnia 18-08-2015 20:23 |
|
|
Ja już cię kilka dni widzę, i jestem na tak. Spokojny typ, bez żadnych spin.
Lecz do tej pory nie mam pojęcia, jak gra (w sensie, walka).
Edytowane przez rwwpl dnia 18-08-2015 20:23 |
|
Autor |
~JarzabPL Użytkownik
|
Dodane dnia 18-08-2015 20:26 |
|
|
Ja jestem na tak.Ok gość gra dobrze.Żadnych problemów z nim nie było a z tego co widzę cement mu pokazał co i jak. |
|
Autor |
*Larry Super Administrator
|
Dodane dnia 21-08-2015 21:23 |
|
|
Widziałem Cię raz na serwerze przez kilka minut, wydajesz się w porządku, w tym przypadku, powołuję się na opinię członków klanu i na poręczenie Cementa. Przyjmuję Cię do klanu, niech gra w naszym klanie, sprawia Ci przyjemność i zadowolenie. Witaj w klanie! (eXe, nie poczekałem, wybacz xD).
Szef Wszystkich Szefów |
|