Man I told you I swear I don't leave any clans but I leave it because of working now I can play at any time, let me explain most of this clan are dead like tln ,ulk,tzk,most of osk member are inactive and I play for along of time but without any thing I don't care about promotion I care about friends family like you guys give me a chance those clans that I mention I didn't leave them sk and tzk and tln all leaders for example zegro was tln leader he leave tln clanand join ulk so he closed his clan I join ulk clan but I didn't stay for long reason no one respect me in this clan so I totally hate it about osk clan l leave it because I wasnt in my county they didn't believe that I was busy working they didn't have any respect about human's real life about tzk pettan closed his clan so that's all I didn't even leave any cla n I have loyality I make application here because I see it's true clan I even see most of members respect me I am really interested to join this clan I found home and friend and family here I swear thisi will be here for ever I want you guys to trust me I believe on that clan and it's skill Larry but you know I don't care about if player can play or not I believe that players here have loyality ....
, ktoś może mi zarzucić, że co innego napisałem w privach, a tu nagle zmieniam zdanie, ale to nie do końca tak. Chciałbym zwrócić tylko uwagę na fakt, że w tym co napisał ma sporo racji - wszystkie z wymienionych przez niego klanów już nie istnieją, dlatego jego odejście mogło nie być jego winą. Dużą ilość klanów można zarzucić nawet mi, a kto ma wiedzieć wie, że nie do końca jest tak jak na to wygląda.
Skoro w tym klanie były takie eksperymenty jak niedawny zaciąg z ps czy bułgar, który grał chwilę przed dołączeniem to może czemu by nie spróbować tu? W końcu klan to nie małżeństwo, a gość wykazał tym tekstem pozytywną inicjatywę. I tak mniejsza szansa na złą decyzję tu niż w poprzednich podaniach...
luck in this app jackes!
Edytowane przez Piterus dnia 26-07-2015 17:39
Jakąkolwiek bym podjął decyzje w tym klanie, zawsze się znajdzie jakiś tam procent ludzi, którym nie będzie odpowiadało, to co robię w klanie, zdaję sobie sprawę z tego. W sumie za wszelkie nie powodzenia, błędy, zawsze odpowiada szef klanu. Co do tego Pana to muszę przemyśleć sprawę, czy mu dać szanse, czy powtórzyć odrzucenie podania, co już dziś uczyniłem. Decyzja prawdopodobnie jeszcze dziś. Pozdrawiam!
Jakąkolwiek bym podjął decyzje w tym klanie, zawsze się znajdzie jakiś tam procent ludzi, którym nie będzie odpowiadało, to co robię w klanie.
Mów, że o mnie chodzi. Jak rozumiesz moje wypowiedzi to nie mój biznes, ale nie każda moja wypowiedź jest z miejsca hejtem i nie piszę jej w złej intencji. Ewentualnie jak Ci nie pasuje to mogę nic nie pisać i tyle, ale uwierz ślepe przyklaskiwanie na wszystko jest o wiele gorsze niż racjonalne spojrzenie z boku. Elo.
Edytowane przez Piterus dnia 26-07-2015 19:45
Ja nie mówię dokładnie o Tobie, tylko ogólnie, oczywiście możecie pisać co chcecie, wypowiadać się na wszelkie tematy, ja nic nie utrudniam. Zostawiając ten już, tak jak poprzednio napisałem, przemyślę sprawę, co do niego i będe to chciał zrobić dziś.
Ja sam Jack'a znam od długiego czasu i zawsze godnie i długo reprezentował każdy klan, nie zmieniał go przynajmniej przez parę miesięcy i starał się cały czas grać. Dodatkowo na plus można zaliczyć jego charakter i chęci gry, ja sam bardzo go lubię, bo jest przyjazny i potrafi normalnie grać, czego nie mogę powiedzieć o ruskach i innych takich zagranicznych cwaniakach.
Przyjmuję go do klanu po wysłuchaniu opini innych i jak zwykle na swoją odpowiedzialność. Oby tej szansy nie zmarnował. Jak będziecie go widzieć, to mu wytłumaczcie wszystko, Spotkania inne inicjatywy klanowe, logowanie na stronie itd.