Autor |
Podanie |
~Sweet Użytkownik
|
Dodane dnia 11-06-2015 22:22 |
|
|
Imię:Kuba
Nick:Sweet
Dywizja do której chcesz dołączyć (VCMP/LU):VCMP i LU
Ile grasz w VC-MP/LU wraz z przerwami:na VCMP gram gdzies z 3 lata a na LU z rok
Ile spędzasz czasu na grze obecnie:w grze spedzam no z godzine dwie czasami wiecej
Jakie techniki umiesz (VCMP):Jump/Glitch
Poprzednie klanyS CG PTG MC a reszta to takie moje zmyslone wypierdki ktore nawet 3 minut nie wytrzymaly
Poprzednie nicki:Kuba,Incognito,sweet
Kontakt GG:51673197
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aśgarnieci klanowicze |
|
Autor |
RE: Podanie |
~Waluta Użytkownik
|
Dodane dnia 11-06-2015 22:47 |
|
|
Witam. Od kąt pamiętam twój Glitch na VCMP był bardzo dobry. Ogółem jesteś bardzo ogarniętym graczem jak na swój wiek. Jeżeli chcesz być w dywizji LU to zacznij w nie grać bo nie widziałem cię na nim z dwa albo trzy miesiące. Na TAKKK |
|
Autor |
*eXe^ Super Administrator
|
Dodane dnia 12-06-2015 14:58 |
|
|
Grasz dobrze. Jesteś ogarnięty, ale w chuj Ci brakuje bo masz czasem odchyły :>.
Ogólnie jestem na nie z tego względu, że zmieniasz klany jak rękawiczki i wiem, że tym razem także u nas nie zagościsz długo. Pozdro.
|
|
Autor |
~Kunio Użytkownik
|
Dodane dnia 12-06-2015 15:50 |
|
|
Może i grasz dobrze, ale brakuje Ci ogarnięcia i szacunku dla graczy, Widziałem wiele razy na forum PS skargi na twoją osobę, po prostu masz często w dupie innych i wielki z ciebie panicz. Bardziej sobie cenię ogarniętość, niż umiejętność walki. Na nie. |
|
Autor |
~Sedek1212 Użytkownik
|
Dodane dnia 12-06-2015 18:19 |
|
|
Tak jak wyżej napisał Exe, za często zmieniasz klany.
Jestem na nie, jeszcze z tego powodu że grasz z godzine, a czasami na PS wcale cię niewidze. |
|
Autor |
~Sweet Użytkownik
|
Dodane dnia 12-06-2015 18:33 |
|
|
eXe byly klany w ktorych sobie posiedzialem |
|
Autor |
*Larry Super Administrator
|
Dodane dnia 12-06-2015 20:53 |
|
|
Jednak podzielam zdanie poprzednich rozmówców, podanie zostaje odrzucone. Przykro mi, zmień się, a możliwe że będziesz miał szanse w =DS=. Pozdrawiam!
Szef Wszystkich Szefów |
|