Imię: Mateusz
Nick: Seed1212
Dywizja do której chcesz dołączyć (VCMP/LU): VCMP, jeżeli można to też Lu
Ile grasz w VC-MP/LU wraz z przerwami: w vc:mp gram od 2013 wakacje. Na lu gram od 2-3 dni.
Ile spędzasz czasu na grze obecnie: 2-4 godziny dziennie.
Jakie techniki umiesz (VCMP): Jump, glitch
Poprzednie klany: Mc,PTG.
Poprzednie nicki: 2 dni grałem na nicku Sedes1212
Kontakt GG: 51106188
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aś: Ten klan wybrałem, ponieważ cały czas ktoś z niego gra. Są tu fajni klanowicze.
... Myślę, że można dać ci szansę, chociaż musiałbyś ograniczyć pisanie "xD". Jedynie martwi mnie twój staż w LU. Czas gry jest dobry, jeśli będzie tak grał to wyrobisz normę bez problemu. Do klanów zapomniałeś dopisać VCPD XD. Ogólnie malutkie wskazanie na "tak".
Na VC:MP musisz poćwiczyć Glitcha bo za dobry to on nie jest i oczywiście jeżeli chcesz być w dywizji LU to musisz wyrobić swoją aktywność. Jeżeli góra nie ma nic przeciwko to ja jestem na TAK.
Mało Cie znam, ale w VCMP słabo grasz jumpem i glitchem, lecz mam nadzieję, że będziesz ćwiczył i polepszysz się w grze. No w miare ogarnięty młody człowiek z Ciebie. Zasady w obu dywizjach znasz, więc myśle, że nie będzie problemów z Twojej strony i będziesz z nami długo, tak jak przeważnie to mówie każdemu nowemu przyjmowanemu członkowi. Myśle też, że będziesz aktywny i będziesz grał w obu dywizjach, jak należy, przychodząc na spotkania oraz grając sobie normalnie. Nie zmarnuj tej szansy! Wszelkie fejki wcześniej, czy później będą wykryte, więc nie radzę! Witam w klanie!