Imię: Adam
Nick: Cement
Dywizja do której chcesz dołączyć (VCMP/LU): LU
Ile grasz w VC-MP/LU wraz z przerwami: Około miesiąc. Trochę krótko, ale nauczyłem się korzystać z zasobów LU.
Ile spędzasz czasu na grze obecnie: Ciężko stwierdzić, różnie to bywa. Myślę, że 1-4h dziennie, bo u mnie z czasem to tak zróżnicowanie.
Jakie techniki umiesz (VCMP): -
Poprzednie klany: Oprócz tego a'la klanu BS, w którym byłem niespełna 1 dzień, to nie byłem w żadnym.
Poprzednie nicki: KorniszonCement; Pewnie byłby do dziś, ale trochę za długi, lekki przypał i wg.
Kontakt GG: 53559351
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aś: Przez cały czas, który narazie spędziłedziłem na LU, praktycznie wszyscy z =DS= okazywali szacunek na tle rasowym, religijnym, itp. I nie tylko w moich oczach. To mi się spodobało. Właśnie ta tolerancja i poszanowanie przyciągnęła mnie do napisania podania. Jak każdy człowiek: chcę być szanowany, a członkowie =DS= ten respekt okazują, nawet jak coś nie wyjdzie. I pewnie można się spytać: a po co do wstąpić do klanu, skoro i ten szacunek jest okazywany? I o to mi właśnie chodzi: chciałbym ten szacunek okazywać z razem z Wami, grając, walcząc i bawiąc się. Po za tym polski klan, dobrze się trzyma i wg.
Grałem z Tobą sporo czasu i wystarczająco Cię poznałem.
Myślałem jednak, że masz z 16, 17 lat a tu proszę. Ale to doskonały przykład, że nie wiek jest wyznacznikiem ogarniania, kultury, oraz zachowania wobec innych graczy (bo można mieć 18 lat a zachowywać się jak 10 letnie dziecko, a można mieć 13 [jak ty] i okazywać dojrzałość).
Oczywiście na tak, powodzenia już z tagiem =DS= bo to moim zdaniem jedynie kwestia czasu =). No ale poczekajmy na opinię innych, piona ziom.
Sam Cię namawiałem do =DS=, bo marnowałeś się. Znam Cię dłużej, niż Greena. Ogarnięty, z humorem chłopak, jak na swój wiek to jest bardzo dobrze. Podanie eleganckie, dawno takiego nie widziałem. Takich ludzi nam potrzeba więcej i zakładam, że będziesz z nami przez długie miesiące. Nie pozostaje mi nic innego, tylko przyjąć Cię do klanu =DS=. Witam w ekipie