Autor |
Podanie do =DS= KarnyBanan |
~KarnyBanan Użytkownik
|
Dodane dnia 19-04-2015 11:40 |
|
|
Imię: Damian
Nick: KarnyBanan
Dywizja do której chcesz dołączyć (VCMP/LU): LU
Ile grasz w VC-MP/LU wraz z przerwami: w gta3 grałem pierwszy raz w 2003 roku (około), w LU grałem pare miesięcy temu, potem przerwa i teraz gram znowu od ponad miesiąca
Ile spędzasz czasu na grze obecnie: jak mam wolne to pare godzin dziennie nawet
Jakie techniki umiesz (VCMP): /
Poprzednie klany: [C.R.C]
Poprzednie nicki: KarnyKutas
Kontakt GG: 50343490
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aś: Bo jest w nim najwięcej ludzi, a mój obecny klan zdycha |
|
Autor |
RE: Podanie do =DS= KarnyBanan |
~Glaca Użytkownik
|
Dodane dnia 19-04-2015 12:28 |
|
|
Pisałeś, że zostajesz w C.R.C xD. Ale jak tam chcesz, ja nie admin więc czekam na ocenę innych. Mój głos oddaje pierwszej osobie która napisze post poniżej mnie (oczywiście wyjątek jest, ty się w tym nie zaliczasz ;p). |
|
Autor |
~Kunio Użytkownik
|
Dodane dnia 19-04-2015 12:33 |
|
|
W sumie wszystko jest z tobą w porządku i można Cię przyjąć od razu, tylko mam jedno zatrzeżenie - nick. Może nie jest on wulgarny, no ale proszę pana każdemu odrazu się to kojarzy...
Ogólnie na tak.
Edytowane przez Kunio dnia 19-04-2015 12:33 |
|
Autor |
~Glaca Użytkownik
|
Dodane dnia 19-04-2015 12:35 |
|
|
Czyli mnożnik 2x tak. Ja też polecam zmienić nick, bo skojarzenia prawilniackie są D:.
Edytowane przez Glaca dnia 19-04-2015 12:38 |
|
Autor |
*eXe^ Super Administrator
|
Dodane dnia 19-04-2015 14:41 |
|
|
Czasem brakuje ci stałości. Nie raz wkurwiasz ludzi na potęgę, doprowadzając ich do znacznych skoków ciśnienia, by na drugi dzień okazać się sympatycznym graczem do którego nie można mieć zastrzeżeń.
Ogólnie jednak jesteś pozytywną osobą, oraz bardzo dobrze znasz GTA3 od środka.
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aś: Bo jest w nim najwięcej ludzi, a mój obecny klan zdycha
Mam nadzieję, że to nie jest jedyny powód złożenia podania (czyt. brak innych opcji).
Na tak i czekam na opinię innych.
|
|
Autor |
*Larry Super Administrator
|
Dodane dnia 19-04-2015 15:01 |
|
|
Dostosuj się do wcześniejszych wypowiedzi i będzie dobrze. Kojarzę Cię i coś tam widziałem co potrafisz, myśle że mozna Ci dać szanse, tylko jej nie zmarnuj. Przyjmuję Cię do =DS=!
Szef Wszystkich Szefów |
|