Imię: Kamil
Nick: Glaca
Dywizja do której chcesz dołączyć (VCMP/LU): Do LU
Ile grasz w VC-MP/LU wraz z przerwami: No zależy od 2h-8h.
Ile spędzasz czasu na grze obecnie: Raz 3h, raz 8h, ale jak jestem to nie jestem krótko, czasem mam krótkie przerwy ale bywam przeważnie.
Jakie techniki umiesz (VCMP):
Poprzednie klany: [C.R.C]
Poprzednie nicki: Brak
Kontakt GG: 51607990
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aś: Ponieważ tutaj są ludzie ogarnięci, no i fajnie by było w tym klanie być .
1) Pytałeś o adres strony. Za pierwszym razem podałem omyłkowo adres z c zamiast k, po czym się poprawiłem, Ty wyszedłeś by złożyć podanie.
2) Wszedłeś i tak na adreas z c, a na serwerze stwierdziłeś, że nie ma tam działów. Domyśliłeś się, że wbiłeś na chujową stronę i wyszedłeś by wbić na stronę z poprawnym adresem.
3) Wbiłeś na serwer by zapytać w jakim dziale pisać podania, jakby mało wyraźnie było widać poniższy obrazek. Dodatkowo pytałeś o co chodzi z technikami VC-MP w wzorze.
4) Złożyłeś podanie i wbiłeś na serwer o czym poinformowałeś mnie na PM. Po minucie zapytałeś czy możesz założyć tag DS.
PODSUMOWANIE: Jesteś średnio ogarniającym typem jak na swój wiek.
Co do kandydatury pozostaję neutralny, mimo wszystko z wskazaniem na niet.
Czekam na opinię pozostałych szefów DS, oraz kilku klanowiczy z LU.
Patrząc na to co napisał eXe^ muszę powiedzieć, że to idzie na twoją niekorzyść. Jednak myślę, że się ogarniesz podczas pobytu w klanie i wyjdziesz na ludzi.
Jestem na tak, ale to takie lekkie wskazanie.
Edytowane przez Kunio dnia 18-04-2015 22:17
Nie mam nic przeciw. Nie pamiętam by były z Tobą jakieś problemy.
Co do ogarniecia w sprawie podań to nie jest wyjątkiem. Przykłady mógłbym mnożyć - także wśród podań obecnych Klanowiczów. Dodać też można ten confuse z adresem strony, który poniekąd nie jest Twoją winą. W sprawie technik vc-mp to i tak do tej dywizji nie składa, więc raczej lajt.
Inna sprawa, że jakie by się czasem podanie nie napisało, to niektórzy mają już z góry ustalone zdanie co nie jest pozytywnym zjawiskiem, jednakże jako władze klanu, mają do tego prawo.
Edytowane przez Piterus dnia 18-04-2015 22:35
Co do ogarniecia w sprawie podań to nie jest wyjątkiem. Przykłady mógłbym mnożyć - także wśród podań obecnych Klanowiczów.
Krótko i nie ma temat podania Glacy.
Zerknijmy w ostatnie 5 podań do klanu:
1) OrZeL - nie wiem czy jakieś były problemy z nim jeśli chodzi o podanie, gdyż już po fakcie je ogarnąłem, ale samo podanie jego jest ładnie napisane, czytelnie, a na serwerze nie miałem z nim problemów (poza wulgaryzmami). Brak problemów z ogarnięciem podania.
2) VandiPL - sam byłem za tym by dołączył do klanu, ponieważ widać, że jest ogarniętym graczem, w dodatku zna nieźle GTA III. Brak problemów z ogarnięciem podania.
3) DanielBG - Problemy z ogarnięciem podania wynikające z braku znajomości języka,, a poza tym ogarnięty w grze.
4) Fox - Brak problemów z ogarnięciem podania, oraz grze na serwerze.
5) Genesis - Brak problemów z ogarnięciem podania, oraz grze na serwerze.
Więcej nie chce mi się doszukiwać problemów z ogarnięciem napisania podania, czy z samym podaniem.
Ale najprawdopodobniej jest 2 przypadki, w/w Daniel, oraz Glaca (co z pewnością nie wynika z bariery językowej).
Inna sprawa, że jakie by się czasem podanie nie napisało, to niektórzy mają już z góry ustalone zdanie co nie jest pozytywnym zjawiskiem, jednakże jako władze klanu, mają do tego prawo.
Obecnie to wszystkie podania został zaakceptowane. Jeśli decydowały tylko i wyłączniewładze klanu, to jest to powodem np nieznajomości danego gracza przez innych (np Kokosz, Roy, Michcio). Oczywiście było to błędem (zaakceptowanie tych podań) z jednego powodu: ci gracze nie wnieśli nic do klanu.
Jeśli chodzi o inne podania to zostały one zaakceptowane tylko, dlatego, że opinia klanowiczy, którzy się wypowiedzieli była pozytywna.
Z tego co pamiętam nie było w podaniach żadnego negatywnego komentarza. Poza moim (obecnie) neutralnym i Twoim w przypadku Daniela, same pozytywne.
Dalej uważasz, że z góry zakładamy czy kogoś przyjmiemy czy nie? Jeśli ktoś złożyłby podanie i wszyscy klanowicze (czy tam spora większość) była by na nie, na pewno "władze klanu" by takiej osoby nie przyjęły.
Jeśli chodzi o Daniela. Były wątpliwości wokół niego, ale tak samo jak w przypadku Bastiana daliśmy mu szansę.
Dalej uważasz, że z góry zakładamy czy kogoś przyjmiemy czy nie?
Tak, nadal uważam, że widząc nowe podanie z góry zakładasz i w jakimś procencie wiesz, czy dana osoba będzie przyjęta czy nie co nie jest niczym dziwnym z racji, że jesteś liderem. Tak jak pracodawca na rozmowie kwalifikacyjnej często widząc podanie/ znając osobę wie, że to właśnie tej osoby szuka lub nie i wie czy będzie przyjęta. Za dużo pisać i przekonywać Cię do swojej racji czy tam tłumaczyć Ci o co mi chodzi, bo i tak dalej będziesz dalej stać uparcie przy swoim dla zasady. Z resztą tekst trochę pod publikę chyba, bo nie wiem co to wniosło do samego podania poza sugestią jakobym miał mieć coś do nowych co jest błędem. Z resztą zapytaj niektórych kto im sugerował dojście.