Imię: Przemek Nick: Genesis Wiek: 19 (w sierpniu) Dywizja do której chcesz dołączyć (VCMP/LU): LU Ile grasz w VC-MP/LU wraz z przerwami: Zaczynam dopiero przygodę, więc to trudno stwierdzić, aczkolwiek biorąc pod uwagę moje relacje w stosunku do tej gry i sentyment jakim ją darzę, nie będzie źle, 5 godzin w tygodniu na pewno będzie. Ile spędzasz czasu na grze obecnie: 1-2 godziny w weekend ze spokojem dam radę, w tygodniu też zaglądam więc luźne pośladki Jakie techniki umiesz (VCMP): --- Poprzednie klany: --- Poprzednie nicki: --- Kontakt GG: 10646106 - bardzo rzadko korzystam. Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aś: To coś nowego, a z racji inauguracji mojej przygody z LU nie będzie trudno o zaangażowanie w rozgrywkę. Jeśli pojawią się chętni, z pewnością, w swoim zwyczaju wymyślę jakąś mini grę dla zabicia czasu. Ponadto ufam, że członkowie tej organizacji pomogą mi z problemem
Edytowane przez Genesis dnia 22-03-2015 23:15
Grałem z Tobą z 20 minut na LU. Po Twoich wypowiedziach można wywnioskować, że jesteś ogarniętym typem, w dodatku masz ogromny sentyment do trójki i nie jesteś jedyny.
Oczywiście jak najbardziej na tak.
Liczę, że będzie wiele okazji pograć razem w wspólnym gronie na LU-DM i jestem wręcz przekonany, że będziesz w dobrych stosunkach z resztą klanowiczy LU ;D.
Jeśli nie jesteś fejkiem (co i tak wyjdzie w praniu) oraz nie stracisz za szybko tego zapału, który już masz to nie widzę większych przeciwwskazań. Nie wiem tylko czy to trochę nie za wcześnie biorąc pod uwagę staż - nie chcielibyśmy byś za chwilę się rozmyślił.
Popieram zdanie rwwpl , eXe^ i Piterus. Czy jesteś fejk, to wyjdzie na jaw wcześniej, czy później, to będzie kwestia czasu, ale mam nadzieję, że nie jesteś fejkiem. Też grałem z Tobą na LUDM i widać, że jesteś ogarnięty i co do tego, Twój zapał do LU i jak do samego GTAIII, gdzie jak wspomniał Piterus go szybko nie stracisz. Mam nadzieję, że nie będziesz stwarzał problemów w grze, jak i na stronie. Co do GG, to musisz częściej siedzieć, żebym miał kontakt z Tobą Ja i inni z klanu. W LU masz mieć nick: =DS=Genesis. Przyjmuję Cię do klanu!