Imię:Miłosz
Nick:Jarząb13
Ile grasz w VC-MP wraz z przerwamigółem gram z 6mies
Ile spędzasz czasu na grze obecnie:Zależy czasem mogę siedzieć nawet i 6godz bez przerwy
Jakie techniki umiesz:Nie potrafię żadnych technik
Poprzednie klany:brak
Poprzednie nicki:brak
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aśonieważ po proszono mnie o napisanie podania.
Jednak nigdy nie było sytuacji, że przyjmowaliśmy ucznia, który w ogólnie potrafił albo jumpa, albo glitcha.
Zazwyczaj na ucznia przyjmuje się graczy, którzy potrafią już grać daną techniką, mając jej postawy bez większego skilla.
Myślę, że Jarząb mógłby dołączyć, gdyby w miarę ogarnął np jumpa .
Może i jestem przewrażliwiony ale boje się żeby to nie był żaden fejk.
No niby nie ma co szpiegować, to już nie te czasy na takie zabawy ale jednak niezbyt fajnie by było jakby chaos w klanie był i moglibyśmy poczekać jeszcze kilka dni tygodni.
szajkk napisał/a:
Może i jestem przewrażliwiony ale boje się żeby to nie był żaden fejk.
No niby nie ma co szpiegować, to już nie te czasy na takie zabawy ale jednak niezbyt fajnie by było jakby chaos w klanie był i moglibyśmy poczekać jeszcze kilka dni tygodni.
Spokojnie, to nie jest fejk. Znam Jarząba (Rww także) z LUDM na którym dość często z nim graliśmy .
Tutaj na potwierdzenie.
Mam nadzieję, że rozwiałem Twoje wątpliwości.
Podanie odrzucam, musisz się nauczyć podstawowych zasad gry i trochę się podszkolić w graniu, dobre zachowanie to nie wszystko. Pograsz miesiąc, dwa np. na serwerze =DS=, będziesz wiedział co i jak, to wtedy Cię przyjmę bez ponownego pisania podania, na klanowicza. Moim zdaniem w uczniów nie ma się co bawić teraz. A co do tego, że to fejk, to akurat nie prawda, tak jak napisał eXe^