Autor |
Podanie do =DS= by Bezix |
*Bezix Użytkownik
|
Dodane dnia 02-02-2015 17:51 |
|
|
Imię: Dawid
Nick: Bezix
Ile grasz w VC-MP wraz z przerwami: W sumie nie grałem od jakiegoś czasu, tak to około 2 lata.
Ile spędzasz czasu na grze obecnie: Jak już wspomniałem, miałem dłuższą przerwę, ale zamierzam grać po trochu.
Jakie techniki umiesz: Zawsze najlepiej szedł mi jump, glitch jakoś w miarę mi szedł ( dzięki nauce Toucha ), natomiast fast switcha omijałem, bo to gówno jak dla mnie.
Poprzednie klany: =DS= ( o ile się to wlicza xd )
Poprzednie nicki: Sargon, Stryder
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aś: Był to mój pierwszy i jedyny klan w VC-MP, miałem tu sporo funu, nauczyłem się tutaj grać. Gdy zobaczyłem, że zostaje reaktywowany i to przez nikogo innego jak wujka Larry'ego, to pomyślałem, że dołączę. Innych zbytnio nie polubiłem, zwyczajnie nie przypadli mi tamtejsi ludzie i atmosfery. |
|
Autor |
RE: Podanie do =DS= by Bezix |
*HARDKOR Użytkownik
|
Dodane dnia 02-02-2015 17:59 |
|
|
Nie znam Cię zbytnio, więc na razie pozostaje neutralny. |
|
Autor |
*Bezix Użytkownik
|
Dodane dnia 02-02-2015 18:04 |
|
|
Cóż, ja nie grałem w VC:MP od 2014, a wtedy mało grałem dosyć, bodaj 2011-2013 to gdy siedziałem więcej w tej grze. Ale nie dziwię się w sumie, no ale kto wcześniej był w klanie, ten mnie powinien chyba znać. Postaram się pograć teraz trochę to się zobaczy. |
|
Autor |
~rwwpl Użytkownik
|
Dodane dnia 02-02-2015 18:12 |
|
|
Kojarze coś, ale za słabo. Więc na mnie nie czekajcie, bo nie wiem co mam napisać
|
|
Autor |
*eXe^ Super Administrator
|
Dodane dnia 02-02-2015 18:54 |
|
|
Jak Touch Cię dopuści do kompa tak byś grał to jestem na tak .
Chodzi mi tutaj o to samo co w innych wypadkach, czyli o to byś grał w miarę możliwości ;P.
|
|
Autor |
*Larry Super Administrator
|
Dodane dnia 02-02-2015 19:10 |
|
|
Znam Cię, nigdy nie robiłeś problemów i na pewno teraz też tak będzie. Zostajesz przyjęty do klanu. |
|