Autor |
Podanie do =DS=Bastian |
~Bastian Użytkownik
|
Dodane dnia 31-01-2015 17:19 |
|
|
Imię:Sebastian
Nick:Bastian
Ile grasz w VC-MP wraz z przerwami: ostatnio zacząłem w to grywac, po 2 letniej przerwie
Ile spędzasz czasu na grze obecnie:zalezy ale kolo/ponad godzina (nawet wiecej czasem)
Jakie techniki umiesz: glitch i fast switch
Poprzednie klany: ---
Poprzednie nicki: Sebastian
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aś: Mili gracze, spoko sie gra, dobrze wszystko sie zapowiada chcialbym byc czescia tego co powstaje
Dzieki za uwage czekam na odpowiedz |
|
Autor |
RE: Podanie do =DS=Bastian |
*HARDKOR Użytkownik
|
Dodane dnia 31-01-2015 17:33 |
|
|
Byłym jednym z tych co Cię namawiali do napisania podania, więc oczywiście jestem za przyjęciem. Trzymasz odpowiedni poziom kultury, grasz średnio, ale myślę, że pograsz miesiąc lub dwa i będziesz graczem na wysokim poziomie. Powodzenia! |
|
Autor |
*eXe^ Super Administrator
|
Dodane dnia 31-01-2015 17:35 |
|
|
Dobrze, powiedzmy, że nie jesteś fejkiem.
Jestem skłonny dać ci szansę, ale czekam na wypowiedź Larrego i Rwwpl.
Wtedy się oficjalnie okaże co będzie dalej, chociaż myślę, że będziesz częścią DS .
|
|
Autor |
~rwwpl Użytkownik
|
Dodane dnia 31-01-2015 21:50 |
|
|
Ja uważam że Bastian nadaje się na klanowicza naszego klanu. Jest raczej ogarniętą osobą, nie ma z nim żadnych problemów (przynajmniej jak z nim grałem trochę na serwerze, to było wszystko w porządku, na cw też miał zachowanie, grać też coś tam umie). A więc tak jak już napisałem wyżej, jestem za daniem szansy. Ale wiadomo, ostateczny głoś należy do Larrego.
(Postanowiłem napisać więcej niż eXe^)
Edytowane przez rwwpl dnia 31-01-2015 21:50 |
|
Autor |
*Larry Super Administrator
|
Dodane dnia 01-02-2015 12:52 |
|
|
Daję Ci szansę i zostajesz przyjęty do klanu. Nie zmarnuj tego, mam nadzieję, że nie jesteś fejkiem i wszystko będzie z Tobą w porządku.
Edytowane przez Larry dnia 01-02-2015 12:52 |
|