Imię: Michał
Nick: Waluta
Dywizja do której chcesz dołączyć (VCMP/LU/SAMP): VCMP
Ile grasz w VCMP/LU/SAMP wraz z przerwami: W VCMP 2 Lata
Ile spędzasz czasu na grze obecnie: koło trzech godzin dziennie
Jakie techniki umiesz (VCMP/SAMP): Jump, Glitch
Poprzednie klany: NK, UC, PS, MC, DS
Poprzednie nicki: MichaX
Kontakt GG: 57073021
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aś: Jedyny klan związany z serwerem na którym gram i najlepiej zorganizowany.
Wiem doskonale że swojego czasu wiele naodwalałem. Wielu z was traktuje mnie jako fejka i osobę zniewoloną od PS. Gdy skończyłem z PS chciałem naprawić moje błędy, ale było wiadome że i tak nie zaakceptujecie tego wiec postanowiłem że stworzę nowe konto z myślą że coś zdoła to zmienić lecz gdy wszyscy dowiedzieli się że MichaX to tak naprawdę Waluta postanowiłem odejść bo wiedziałem że prędzej czy zostanę wyrzucony i zacznie się gadanie. Chciałem spróbować ponownie i żebyście mi dali ostatnią szansę. Wiem że pewno beke będziecie mieli z tego co pisze, ale naprawdę zmieniłem się i chciałbym zacząć wszystko od nowa.
"Decyzją odgórną zarządu jest wetowanie wszelkich podań do klanu od osób pochodzących z "Polskiej Sceny".
Zwołałem na szybkiego zebranie zarządu klanu by obgadać to podanie i doszliśmy do wniosku, że szansy nie dostaniesz i tym samym podanie odrzucam, a teraz wytłumaczę dlaczego, a dlatego że już miałeś szanse, jako Waluta zjebałeś, zjebałeś jako MichaX. Trzymamy się pewnych zasad, bo by sie burdel w klanie zrobił. Jako MichaX wprawdzie dobrze się spisywałeś, nie było problemów z Tobą, ale w połowie rozpierdoliłeś turniej w VC-MP, większość powinna pamiętać całe te zajścia. Wkurwienie eXe^ też kosztuje, wkurwienie moje też, a pamięć mamy dobrą. Staramy się zawsze dawać szanse, jak tylko jest możliwość, ale tutaj się nie da i na koniec zacytuje eXe^ takim oto cytatem:
Jesteś skończony jako Waluta, tak samo jako MichaX (przynajmniej w tym klanie).