Imię:Mateusz
Nick:JazureX
Dywizja do której chcesz dołączyć (VCMP/LU/SAMP):SAMP ale w przyszłości mogę dołączyć do dywizjii VCMP
Ile grasz w VCMP/LU/SAMP wraz z przerwami:w SAMP'a gram od 2013 z malymi przerwami ktore trwały max 1,2 miesiące.
Ile spędzasz czasu na grze obecnie:2-3godziny dziennie moge i wiecej jeżeli bedzie taka potrzeba
Jakie techniki umiesz (VCMP/SAMP):Znam podstawowe bugi w sampie: Turbo glitch,glitch,no-reolad,slide bug oraz umie wykorzystać niektóre bugi "obiektowe".
Poprzednie klanygólnie jeszcze w żadnym klanie nie byłem,jedynie to na gangach serwerowych.
Poprzednie nicki:nie pamietam
Kontakt GG:55052183
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aś:Cement mi go polecił na panujaca tutaj miła atmosfere oraz chce poznać i pograć z nowymi ludzmi w gry
Huh, kolejne podanie, w którym moje zdanie może być po części decydujące, zważywszy na to, że jako jedyny Cię znam.
No więc... Poznaliśmy się na Twoim serwerze [RIP], od razu zauważyłem, że jesteś ogarniętym typem, co jest rzadkością w SA-MP. Sam Twój serwer też był ogarnięty, w każdym razie nie był to kolejny pseudol stawiany w dwa dni na pobliskich skryptach z forum internetowych na temat GTA. Sam serwer nie wypalił niestety, ale szkoda.
Wracając do podania i dołączenia, to zapewne będziesz musiał poczekać z tydzień-dwa, pokazać się w grze z jak najlepszej strony i postarać się, ukazując dobre cechy, by nie spieprzyć na samym początku. Jeśli chodzi o
VC-MP to będziesz musiał trochę pograć i wyrobić techniki, chyba, że zostaniesz wpuszczony bez ich wyćwiczenia. Także póki co - popatrz na stronie, odwiedź klanowy serwer, wykonaj inne ważne duperele, wiadomka.
Jako, iż Cię znam, to mogę od razu się wypowiedzieć w kwestii przyjęcia - jestem na tak, pozdrawiam i powodzenia!
Nie znam Cię, więc wolałbym pozostać tutaj neutralny. Za każdym razem jak patrzę, to nasz serwer SAMP świeci pustkami, więc trudno mi powiedzieć cokolwiek, powbijaj czasem tam, to chociaż będę miał powód aby samemu wejść. Co do VCMP - w tym wypadku jest bardziej wymagane to, żebyś i coś tam łapał trochę, nie musisz być mistrzem w technikach. Takiego jumpa jest łatwo się wyuczyć. Jak będziesz na serwerze SAMP i zauważę, to wbiję, a jak nie, to pisz na GG ( jest na moim profilu ).
Póki co, nie jestem ani za tak, ani za nie.
Edytowane przez Bezix dnia 31-03-2016 13:46
Siemka. Co do Twojego podania to nie mam żadnych zastrzeżeń.
Jeżeli chodzi o Twoje dołączenie do klanu to są dwie możliwości.
Pierwsza jest taka, że wbijesz na Spotkanie Klanowe w SA-MP i po prostu będziesz w nim uczestniczył. Wtedy zostaniesz poddany ocenie i jeśli nie będzie obiekcji to znacznie to przyspieszy Twoje dołączenie do DS.
Druga możliwość jest taka, że nie wbijesz na najbliższe Spotkanie. Wtedy przez okres 2 tygodni będziesz musiał wbijać na serwer klanowy, by pokazać, że ci zależy. Niestety serwer jak Bezix powyżej wspomniał świeci pustkami, więc ta opcja jest bardziej skomplikowania i na pewno przedłuży akceptację Twojego podania .
Tyle ode mnie, gdybyś miał jakieś pytania to pytaj nas, albo Cementa. Na pewno z chęcią pomożemy, powodzenia .
eXe^ mnie wyprzedził i napisał co trzeba, ja ze swojej strony czekam na efekty Twojej pracy JazureX. Pokażesz ze swojej strony zainteresowanie i chęć gry, to Twoje dołączenie do DS będzie bardzo możliwe, pozdrawiam.