Autor |
Podanie Ramony part 2 |
~Ramona Użytkownik
|
Dodane dnia 14-03-2016 19:12 |
|
|
Imię: Grzegorz.
Nick: Ramona.
Dywizja do której chcesz dołączyć (VCMP/LU/SAMP): Narazie LU i SA-MP, VC-MP w przyszłości, jak ogarnę tam techniki.
Ile grasz w VCMP/LU/SAMP wraz z przerwami: W SA-MP'a grałem w 2014 i na początku 15', dopiero od kupna nowego kompa wróciłem do tego MP, czyli jakoś w lutym tego roku. W LU grałem tyle, co byłem w klanie.
Ile spędzasz czasu na grze obecnie: Mało, ale na minimum klanu - wystarczająco.
Jakie techniki umiesz (VCMP/SAMP): Nie wiem, jakie są techniki w SA-MP'ie, ale dość kiepsko gram DM.
Poprzednie klany: =DS=.
Poprzednie nicki: -
Kontakt GG: 53322414.
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aś: Bo byłem w tym klanie, i było spoko, ale problemy z netem i lekka niechęć pokonały te uczucie. Jeśli chodzi o internet, to jak wyżej wspomniałem - mam nowy sprzęt, łącze śmiga, a chęć wróciła .
Edytowane przez Ramona dnia 14-03-2016 19:13 |
|
Autor |
RE: Podanie Ramony part 2 |
*eXe^ Super Administrator
|
Dodane dnia 14-03-2016 19:34 |
|
|
Bardzo ładnie napisane podanie. Przypadek? Nie sądzę .
Byłeś już w klanie i niestety zostałeś z niego wydalony ze względu na aktywność, a w zasadzie jej brak. Już w czasie gdy nie byłeś w klanie próbowałeś siać ferment wokół niego (wiesz, zapewne którą sytuację mam na myśli).
Jednak bez przywiązywania przesadnej uwagi do tego co było, cieszy mnie, że zrozumiałeś pewne kwestie.
Ja pozostaję w kwestii Twojego podania pozostaję neutralny (może z lekkim przechyleniem szali na tak). W praktyce oznacza to, że niech klanowicze zadecydują co z Tobą zrobić.
Myślę, że warto jest ci dać szansę, bo nic nie tracimy, a bez wątpienia w przeciwieństwie do niektórych na tą kolejną szansę zasługujesz.
Mam nadzieję, że ją dobrze wykorzystasz bo kolejnej nie będzie .
Czekam na wypowiedzi klanowiczy...
Powodzenia byśmy się zobaczyli na kolejnym Spotkaniu w LU, pozdro .
|
|
Autor |
*Cement Użytkownik
|
Dodane dnia 14-03-2016 20:00 |
|
|
eXe^ napisał/a:
Bardzo ładnie napisane podanie. Przypadek? Nie sądzę .
Też mi się spodobało. Korniszony to jednak mają talent
Z uwagi na spore spokrewnienie, moja kwestia w tym podaniu jest bezcenna. Wiadomo, wiem o Tobie najwięcej, w pierwszym Twoim podaniu za Ciebie poręczyłem, z internetem to nie kłamałeś, bo sam widziałem, że tamten stary szmelc nie chciał się łączyć. Martwi mnie jedynie, że (tak coś mi się zdaje) straciłeś zaufanie niektórych osób w klanie, jednym wpisem - aby było śmieszniej zacytuję go:
Zajebiscie macie. Co ja tu robię? Wpadłem poszukać toalety A zostałem na zawsze mimo woli :C. Usuńcie mnie kuzwa. I CEMENTA też!!!
"Podsumowanie Grudnia [...]", Larry, 30 Grudnia 2015r.
Naprawdę miło, że troszczysz się o mnie w tym brudnym jak cenzura internecie, jednak nie jest mi to potrzebne, szczególnie w takiej formie. Omijając Twoje występki (coś tam jeszcze było, Larry mi napomniał), i brak internetu oraz w pewnym, raczej mniejszym stopniu chęci - to nie było z Tobą większych problemów w klanie. Klucz do sukcesu: ogarnięcie spraw klanowych, a przede wszystkim OGARNIĘCIE SAMEGO SIEBIE. Z tymi atutami zajdziesz daleko, wiem co mówię, bo sam również mam w klanie wzloty i upadki, jak prawie wszyscy, nie licząc ideałów.
Ogólnie jestem za ponownym przyjęciem Ciebie do klanu, cytując słowa eXe^:
Myślę, że warto jest ci dać szansę, bo nic nie tracimy, a bez wątpienia w przeciwieństwie do niektórych na tą kolejną szansę zasługujesz.
Pozdrawiam!
Edytowane przez Cement dnia 14-03-2016 20:42 |
|
Autor |
~Ramona Użytkownik
|
Dodane dnia 15-03-2016 08:29 |
|
|
A i żeby naprostowac to nie wiem czy LU będzie mi działać. Najpierw Cement musi mi przewieźć 3 i wtedy się zobaczy
Dzięki eXe^ za pozytywne słowa
|
|
Autor |
*eXe^ Super Administrator
|
Dodane dnia 15-03-2016 11:40 |
|
|
A i żeby naprostowac to nie wiem czy LU będzie mi działać. Najpierw Cement musi mi przewieźć 3 i wtedy się zobaczy
A co to za problem pobrać?
Przecież GTA III nawet w pełnej wersji waży przysłowiowy chuj .
|
|
Autor |
*ermaccer Użytkownik
|
Dodane dnia 15-03-2016 12:11 |
|
|
2 GB dla ciebie chuj, okej .
@eXe^:
Po pierwsze: przestań nabijać posty. Skoro już chciałeś wrzucić swoje 3 grosze odnośnie 'wagi GTA3' to mogłeś przy okazji się wypowiedzieć w kwestii podania Ramony.
Po drugie: moja wersja GTA III waży 623 MB i jest to pełna wersja gry (format .sfx), więc do 2 GB trochę jej brakuje...
Po trzecie: jeszcze jeden post nie związany z przeznaczeniem tematu i wyzeruje ci pkt.
Rest in Peace!
Edytowane przez eXe^ dnia 15-03-2016 12:18 |
|
Autor |
*Genesis Użytkownik
|
Dodane dnia 15-03-2016 13:32 |
|
|
Ermaccer?
Co do podania - ja jestem na tak, ponieważ grasz na sa-mp, to bardzo cenne dla mnie. Mam tylko nadzieję, że tym razem w istocie normy będziesz wyrabiał |
|
Autor |
*Cement Użytkownik
|
Dodane dnia 15-03-2016 14:29 |
|
|
Odnośnie pobrania, to Ramona ma nowego kompa i pewnie trochę się boi pobierać. Różne to przecie wirusy są. Z drugiej strony, jak się ma AdBlock'a to takie downloady nie są niebezpieczne
|
|
Autor |
*Bezix Użytkownik
|
Dodane dnia 15-03-2016 15:54 |
|
|
Powiem krótko i na temat:
Ja tam zbytnio nie wiem nic o sprawie, dlatego trudno mi się wypowiedzieć o tym, więc będę tutaj neutralny. Wydawałeś się całkiem spoko przed zastopowaniem aktywności i zdajesz się mieć dosyć dobre opinie, więc jeśli inni się zgodzą, to ja nie będę miał nic przeciwko.
Edytowane przez Bezix dnia 15-03-2016 16:13 |
|
Autor |
*Larry Super Administrator
|
Dodane dnia 15-03-2016 17:43 |
|
|
Wypowiadać się Panowie w tym podaniu, każda wypowiedź będzie brana pod uwagę, bo jutro wieczorem będę chciał podjąć decyzję.
Szef Wszystkich Szefów |
|
Autor |
~Ramona Użytkownik
|
Dodane dnia 15-03-2016 18:38 |
|
|
Tera mam czas na granie bo do przyszłego semestru jestem cały czas w domu, wiec aktywność będzie!!!!!!
|
|
Autor |
*Larry Super Administrator
|
Dodane dnia 16-03-2016 17:21 |
|
|
Wielu klanowiczy to się tutaj w tym podaniu nie wypowiedziało, a szkoda bo niektórzy to logują się po 20 razy wieczorem i nic nie napisali. Moim zdaniem czy się kogoś zna, czy nie, to jeśli komuś zależy na klanie, to powinien się wypowiedzieć w jakimś tam stopniu, bo po to jest podanie, żeby się klanowicze wypowiadali, a zarząd klanu podjął ostatecznie decyzje po wzięciu pod uwagę każdej wypowiedzi klanowicza. Takie moje zdanie w tym wszystkim.
Wracając do podania Ramony, to myślę że można mu dać szanse, bo pokazał że mu zależy i żałuje tego, co się poprzednio stało, te problemy z netem co były zostały naprawione oraz odchyły które miał w tamtym czasie minęły i aktywność która sprawiła jego wydalenie z klanu teraz się dużo poprawiła oraz w niedługim czasie odchyły które się pojawiały, jak pisanie do mnie na GG też można uznać za przeszłość. Na dzień dzisiejszy przyjmuję Cie do klanu do dywizji SA-MP, co do dywizji LU, to dopiszę Cię, jak się pojawisz np. na Spotkaniu Klanowym #11 w przyszłą niedzielę o 20:00, to samo tyczy się dywizji VC-MP, gdybyś kiedyś chciał dołączyć. Każdy zasługuje na drugą szansę, bo nie miałeś zablokowanego ponownego powrotu do klanu, jak inni, więc dostajesz tą szansę i jej nie zmarnuj. Witaj ponownie w klanie!
Temat zamykam. Pozdrawiam!
Szef Wszystkich Szefów
Edytowane przez Larry dnia 16-03-2016 17:21 |
|