Imię:Michał
Nick:MichaX
Dywizja do której chcesz dołączyć (VCMP/LU/SAMP):VCMP
Ile grasz w VCMP/LU/SAMP wraz z przerwami:W VCMP grałem 5 lat temu przez pół roku. Dwa tygodnie temu wróciłem do gry.
Ile spędzasz czasu na grze obecnie: Od trzech do pięciu godzin.
Jakie techniki umiesz (VCMP/SAMP):Glitch
Poprzednie klany:=ST=
Poprzednie nicki:Nie wiem czy to ma znaczenie ale 5 lat temu miałem nick KaczoreX
Kontakt GG:57073021
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aś: Ten klan jest jednym z lepszych klanów w Polskim VCMP. Jest miła atmosfera i ogarnięci ludzie. Po części zaproponował mi Xenon żebym złożył podanie.
Jesteś bardzo aktywny, oraz ogarnięty co jest najważniejszymi kwestiami. Widać też po grze, że już miałeś styczność z nią sporo wcześniej.
Martwi mnie jedynie fakt, że w dość krótkich odstępach czasowych zdążyłeś złożyć podanie do moro, dołączyć do ST, odejść z niego - czy po dołączeniu do DS szybko z niego nie odejdziesz, gdyż jakoś nie możesz znaleźć swojego miejsca.
No i czas pokaże, czy to był słuszny wybór - dla Ciebie, oraz klanu.
Na chwile obecną, jestem na tak.
Myślę, że trzeba dać ci z tydzień, by się przekonać czy się nie rozmyślisz, oraz co inni grający klanowicze myślą o Twoim podaniu .
Po konsultacjach zostajesz przyjęty do klanu, być z nami na tyle długo na ile dasz radę. Przeczytaj regulaminy klanu, być na stronie aktywny LOGUJĄC SIĘ i udzielając się oraz uczestnicz w Spotkaniach Klanowych, bo to najważniejsze. Im więcej będziesz widoczny na serwerach, tym lepiej. Zgodnie z prośbą przyjmuję Cie do dywizji VC-MP. W razie jakiś niejasności pisz do zarządu. Witamy!