Imię: Mateusz Nick: Kameleon Wiek: 19 Dywizja do której chcesz dołączyć (VCMP/LU/SAMP): Wszystkie 3 Ile grasz w VCMP/LU/SAMP wraz z przerwami: W VC-MP Jak dobrze pamiętam, gram podobnie tyle co mój brat (7 lat), tylko że miałem bardzo długą przerwę i zaprzestałem grania w ową grę. W LU, może jeden raz w życiu zagrałem. Jeżeli chodzi o SAMPA (MTA) to mam całkiem niezły staż ok 5 lat, może i nawet więcej. Ile spędzasz czasu na grze obecnie: Obecnie nie spędzam żadnego czasu na VCMP w SAMPa czasami pyknę sobie dla przyjemności, w LU nie zagrywam się w ogóle, ale przez to, że zostałem zachęcony przez Larrego i eXe to postanowiłem spróbować swoich sił. Jakie techniki umiesz (VCMP/SAMP): W VCMP wszystkie mi obecnie znane, ale nie są tak doskonałe jak wasze. w SAMP'ie takowych z tego co mi wiadomo nie ma. Poprzednie klany: =DS= Poprzednie nicki: Kameleon Kontakt GG: 50827254 Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aś: Ponieważ wiąże z nimi sentyment i fajną atmosferę i chciałbym jeszcze raz poczuć tą nostalgię co kiedyś :)
Edytowane przez Kameleon dnia 12-12-2015 11:25
Dla wyjaśnienia to Kameleon, to brat Toucha i rzeczywiście był w latach 2009-2010 w DS, ale krótko, nie było z nim wtedy problemów, zaś Bezix jest kuzynem Toucha, tak to wygląda moi drodzy
Co do podania, to podobna sytuacja co z Twoim bratem, myśle że góra 1,5 tygodnia, jak pokażesz że Ci zależy, to Cię przyjmę, musisz się pokazać we wszystkich dywizjach. Proponuję, żebyś się pojawił na najbliższym Spotkaniu Klanowym w LU. Jak spełnisz te same wymogi, co Twój brat, to Cie przyjme w trybie przyspieszonym i być może weźmiesz udział w Misji w LU, o ile wcześniej się ktoś nie dopisze w miejsce Jarząba, który odszedł wczoraj. Podejrzewam, że też w Turnieju w VC-MP musimy uzupełnić lukę po Jarząbie. Tymczasem można się dalej wypowiadać w tym temacie. Pozdrawiam!
Ja także nie mam zastrzeżeń. Pytałem kiedyś po Twoim wpisanie w SB Larrego odnośnie Twojej osoby i trochę mi przybliżył Twoją sylwetkę, dodatkowo wyczaiłem Cię na kilku screenach w galerii z przed reaktywacji.
Grałem z Tobą chwilkę na 0.3 i mogę stwierdzić że jesteś ogarniętym i sympatycznym typem.
Resztę Larry wyjaśnił, powodzonka .
@UP: Ostatnio pisząc z Larrym ustaliliśmy, że zostaniesz przyjęty w niedzielę (dzisiaj). Larrego nie ma i nie wiadomo kiedy będzie więc informuję Cię, że zostajesz oficjalnie klanowiczem DS!
Mam nadzieje, że jak skończą Ci się nocki to ogarniesz na tyle, że będziesz wbijał na SK (o ile takowe będą), no i poza tym, że będziesz grywał na serwerach, był aktywny i nie przepadniesz jak większość którzy powracali do gry w te MP po sporej przerwie.