Imię:Adrian
Nick:Touch
Dywizja do której chcesz dołączyć (VCMP/LU/SAMP): Wszystkie 3
Ile grasz w VCMP/LU/SAMP wraz z przerwami:W Vice City gram od kiedy pamiętam to będzie już z 7 lat albo więcej, a przerwy o luju ile tego miałem. Lu: grałem trochę i to nawet kiedyś w tym klanie to będzie z jakiś rok. Samp: Grałem ciupkę, ale nic więcej.
Ile spędzasz czasu na grze obecnie: Obecnie to nie spędzam w ogóle jakiegokolwiek czasu z tymi grami, ale Larry mnie namówił i chyba zacznę grać.
Jakie techniki umiesz (VCMP/SAMP):W vcmp wszystkie jakie są, a w sampie nic.
Poprzednie klany:=LT=,[PM], =DS=(oczywiście ),Pro i więcej nie pamiętam, ale było tego dużo.
Poprzednie nicki:touch
Kontakt GG:10636872
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aś:Byłem kiedyś w tym klanie i mam z nim związane dobre wspomnienia i chciałbym znów jakieś mieć.
Jeśli pograsz przynajmniej dwa, trzy tygodnie na VC-DM/LU-DM (w miarę możliwości, będziesz się pokazywał jeśli ktoś tam bedzie grał) pokazując tym samym, że ci zależ to jak najbardziej na tak.
Oczywiście na ten moment nie - jak pograsz to jak najbardziej tak.
Jeśli chodzi o VC-DM to masz adres w sygniaturce na stronie głównej. Jeśli chodzi o LU-DM obecnie jeśli ktoś gdzieś gra to praktycznie tylko i wyłącznie na serwerze testowym:
185.49.15.103:2302
Mam nadzieję, że Cię gdzieś Cię spotkamy, by klanowicze mogli wydać opinię.
I wpierdol Ty czasem swojemu bratu bo mu się przyda lol.
Ja oczywiście jestem za tak.
Trudno chyba podważyć Twoje umiejętności, bo grywam czasem z Tobą, forma trzyma się dalej. A widzieć Ciebie w DS chciałem już dawno, to i chętnie bym częściej Ciebie widział w grze coby się nie nudzić na serwerach, a w sumie stara, dobra twarz na spotkaniach to już w ogóle.
Edytowane przez Bezix dnia 02-12-2015 22:21
Myślałem, że tak prędko nie złożysz podania, a tu proszę jest. Wyjaśnię po trochu jak ja to wszystko widzę i oczywiście wezmę pod uwagę wypowiedzi każdej osoby powyżej. Podstawowa sprawa, to musisz mieć działające Vice City, III oraz San Andreas, skoro chcesz od razu do trzech dywizji, oczywiście nie mam nic przeciwko. Tak jak wspomniał eXe^ musisz pograć no może nie 3 tygodnie, może być i te 2 tygodnie, ale to zobaczymy, jak będzie u Ciebie z aktywnością, czy Ci będzie zależało. Dobrą okazją będzie, jak wbijesz na SK#4 w SA-MP jutro, zapoznasz się z serwerem, podstawowymi narzędziami serwera, w razie czego, żebyś wiedział, gracze Cię poznają, bo mała cząstka w tym klanie Cie zna, a reszta klanowiczy dopytuje o Ciebie, bo Ciebie nie znają.
Musisz wiedzieć, że najważniejszą sprawą jest uczęszczanie na Spotkania Klanowe, które odbywają się zawsze w piątki o 20:00. Najlepiej tez będzie, jak będziesz pojawiał się co jakiś czas normalnie na serwerach. Działają w tym klanie Usprawiedliwienia, można z tego korzystać, ale nie często, bo nie będziemy usprawiedliwiać. Ja Ci na GG wytłumaczyłem pewne sprawy, jakie jest minimum i co musisz robić. Na stronie znajdziesz też wszystko co Ci potrzebne do odpalenia tego wszystkiego. Poprzeglądaj strone, regulaminy obowiązujące w klanie itd... Bądź aktywny na serwerach, jak już wspomniałem i na stronie też. Tymczasem wszyscy czekamy aż się pojawisz na jakimś serwerze w którejkolwiek dywizji. Jesteś honorowym tego klanu, w okresie działania DS w 2009-2010 odegrałeś bardzo ważną rolę w klanie, mam nadzieję że tak będzie i tym razem i nie przepadniesz po 2 tygodniach, jak inni przed Tobą. W razie jakiś pytań wal do mnie, lub do innej osoby z zarządu. Podsumowując, to na dzień dzisiejszy podanie zostawiam do dalszego komentowania, zrobisz co napisałem, to wtedy od ręki Cie przyjmuję! Pozdrawiam!