Imię: Mateusz
Nick: Seed1212
Dywizja do której chcesz dołączyć (VCMP/LU/SAMP): VCMP
Ile grasz w VCMP/LU/SAMP wraz z przerwami: 3 albo 4 lata
Ile spędzasz czasu na grze obecnie: 2 godziny
Jakie techniki umiesz (VCMP/SAMP): Glitch, Jump
Poprzednie klany: DS,MC, PTG,FSC.
Poprzednie nicki: Mateusz
Kontakt GG: 55984433
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aś: W wielu klanach byłem, ale u was czułem się najlepiej. Sam nie wiem czemu odchodziłem. Czasu nie cofnę. Co prawda Larry napisał że nie chce mnie już tu widzieć, ale może coś w tym temacie się zmieniło? Bardzo proszę byście pomyśleli przed napisaniem że jesteście na nie, może dzięki temu napiszecie całkiem inną odpowiedz.
Miałeś swoją szansę, a postanowiłeś się od nas odwrócić. Zawsze możesz grać/rozmawiać z członkami klanu, ale dołączanie tutaj ponownie nie wchodzi w grę, moim, oraz innych, zdaniem.
Z miejsca odrzucam podanie i powód jest bardzo prosty. Byłeś w klanie, ktoś Ci coś robił? Nie. Jak już to były żarty i trzeba się znać na żartach, ale nie bo się obrażałeś, że Ci Seedek mówili, tłumaczyłem Ci na GG, dawałem rady itd., ale pojebałeś wszystko, chciałem dla Ciebie dobrze, jak i inni ludzie z tego klanu. Waluta odszedł, to Ty poleciałeś za nim. Na drugą szansę to trzeba sobie zasłużyć, niektórzy ją dostają, a niektórzy nie. W twoim przypadku drugiej szansy nie dostaniesz, obrażałeś klan =DS=, założyłeś pseudo klan, żeby właśnie zrobić nam na złość, myślisz że my tacy głupi, jakiś Ty mądry? Mylisz się. Tak jak mówiłem kiedyś i powtórzę to teraz, nie masz tu czego szukać, trzeba było myśleć wcześniej. Żegnam i temat zamykam.