Autor |
danielius34 dla DS klanu... |
~danielius34 Użytkownik
|
Dodane dnia 26-09-2015 21:05 |
|
|
Imię: Danielius
Nick: danielius34
Dywizja do której chcesz dołączyć (VCMP/LU/SAMP): Nie mam pojęcia, co to do cholery oznacza to, ale ja gram LU, grał Samp na to, że nie wiem? 4 lata może...
Ile spędzasz czasu na grze obecnie: Nie wiem, być może 4-6 godzin... No Szkoła jest teraz tak może być 2-4...
Jakie techniki umiesz (VCMP/SAMP): Co do cholery ma znaczyć? *EDIT* rwwpl powiedział wpisać "zabijanie", więc w porządku i będzie wpisać, że. Zabijania.
Poprzednie klany: jak miałem jak tysiące nich... ale nie tak jak ten - w którym muszę się zarejestrować... Tak więc - nie.
Poprzednie nicki: Nie wiem, co to znaczy, ale myślę, że będzie odmówić.
Kontakt GG: Brak.
Dlaczego Klan =DS= wybrałeś/aś: ... Chcę wznieść DS do zwycięstwa! (troche)...
Dodatkowe uwagi: Nie mogę mówić po polsku za gówno... Jak widać teraz używam google tłumacz...
Edytowane przez danielius34 dnia 26-09-2015 21:34 |
|
Autor |
RE: danielius34 dla DS klanu... |
*HARDKOR Użytkownik
|
Dodane dnia 26-09-2015 21:15 |
|
|
O kurde, jestem zaskoczony! Daniel gra bardzo dobrze, jest przyjacielski i świetnie mówi po angielsku, więc raczej nie powinno być problemów z komunikacją. Jestem w 100% za przyjęciem.
|
|
Autor |
*eXe^ Super Administrator
|
Dodane dnia 26-09-2015 21:23 |
|
|
... dotychczas mieliśmy 2 obcokrajowców w DS (nie piszcie, że 1 mamy bo jackes to tylko nick w tabelce) i trzeba pisać o nim w czasie przeszłym.
Co do gracza danielius34 - ogarnięty, miły, bardzo dobrze zna angielski, dobry ping, jeden z aktywniejszych na LUDM graczy. Oczywiście jestem na tak. Czemu mielibyśmy nie spróbować tym razem, nic nie tracimy.
Czekam na opinię pozostałych graczy, szczególnie tych grających na co dzień z danem, pozdro.
|
|
Autor |
~rwwpl Użytkownik
|
Dodane dnia 26-09-2015 21:27 |
|
|
Yes
|
|
Autor |
~Piterus Użytkownik
|
Dodane dnia 26-09-2015 21:41 |
|
|
rwwpl powiedział wpisać "zabijanie", więc w porządku i będzie wpisać, że. Zabijania.
Trolled
If it isn't joke, I vote yes.
Good luck! |
|
Autor |
~danielius34 Użytkownik
|
Dodane dnia 26-09-2015 21:47 |
|
|
It's not. And thanks!
Edytowane przez danielius34 dnia 26-09-2015 21:48 |
|
Autor |
*Genesis Użytkownik
|
Dodane dnia 26-09-2015 22:40 |
|
|
Jak najbardziej za. Gracz, który jest aktywniejszy od niejednego aktualnego klanowicza, to mówi samo za siebie. Umiejętności - chyba każdy wie. Chciałbym zobaczyć prefix przed nickiem Danieliusa |
|
Autor |
~JarzabPL Użytkownik
|
Dodane dnia 27-09-2015 00:02 |
|
|
Ja jestem na tak |
|
Autor |
~Vandi Użytkownik
|
Dodane dnia 27-09-2015 00:22 |
|
|
Cóż to dodać, aktywny gracz, niekonfliktowy - jestem na tak.
|
|
Autor |
*Bezix Użytkownik
|
Dodane dnia 27-09-2015 01:07 |
|
|
Dobry i miły gracz, dobrze zna angielski, dużo gra. Oczywiście jestem za. |
|
Autor |
*Larry Super Administrator
|
Dodane dnia 27-09-2015 12:23 |
|
|
Nie spodziewałem się tego podania i przyznam, że jestem zaskoczony. Sam Cie danielius34 namawiałem do klanu kiedyś tam, jesteś w porządku, ogarnięty, co jest dużym plusem i w miarę regularnie grasz w LU, ogólnie jesteś przyjaźnie nastawiony do wszystkich i to się ceni. Graj w miarę możliwości jak do tej pory, uczęszczaj na Spotkania, regularnie odwiedzaj naszą stroną klanową itd. W tym podaniu jednogłośnie wszyscy są na TAK, więc i ja będę na TAK Przyjmuję Cię do =DS=! Witaj w naszej ekipie!
Szef Wszystkich Szefów |
|